Met korting naar Creative Amsterdam

Met korting naar Creative Amsterdam

Bezoekers van de SICA site en de bijeenkomst Na de BRIC de MIST op 11 mei kunnen met korting naar Creative Amsterdam (10-13 mei).

Na de BRIC de MIST? richt zich op ontwikkelingen in de wereldeconomie en de kansen die deze bieden voor de Nederlandse creatieve sector. Deze avond is onderdeel van Creative Amsterdam, een driedaags festival voor en over creatieve ondernemers

De BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) hebben inmiddels een prominente plek in het internationale cultuurbeleid van Nederland verworven. Wat biedt de volgende groep ‘opkomende markten’, de MIST-landen (Mexico, Indonesië, Zuid-Korea en Turkije)?

Paul Laseur (BNR Nieuwsradio) praat met onder meer Mark Leenards (SBS Investements), Ton van Zeeland (Consulaat-Generaal in Guangzhou, China), Rutger Hamelynck (ING), Emio Greco (choreograaf) en Tom Dorrestijn (Studio Dumbar) over de bruikbaarheid van etiketten als BRIC en MIST voor ambitieuze culturele organisaties bij de ontwikkeling van een duurzame, internationale culturele praktijk.

Aanmelden Na de BRIC de MIST?

Creative Amsterdam tickets
Activeer je korting met de volgende code:  PA201112

Creative Amsterdam 10-13 mei 2011

 

Did you find this information useful?
0